صفحه اولتماس با مانقشه سایت

سخنرانی های دکتر انوشه ( روابط دختران و پسران )
آیا شما نیز دکتر انوشه را می شناسید؟ آیا تکه هایی از کلیپ های صوتی و یا تصویری ایشان را در گوشی ها دیده اید؟ این کلیپ ها که حداکثر در قطعه های ۵ دقیقه ای منتشر شده بود مورد استقبال زیادی قرار گرفت و به سرعت آقای انوشه را معروف ساخت!   

این سخنرانی به شما کمک میکند طرف مقابل را به خوبی شناخته و ارتباط بهتری ایجاد کنید 

این مجموعه شامل ۵۰۰ دقیقه نکات ریز یک زندگی هست زندگی که اگر شما با بی تجربگی آغاز کنید با مشکلات زیادی بخورد خواهید کرد
http://zibashop.netforoosh.com/product/%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%B4%D9%87-%28%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D9%BE%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%29-21.html

غذا با خمیر فیلو


توجه : مطالب زیر از سایت های مختلف گرد آوری شده است و صرفا جهت جستجو گر اتوماتیک سایت نمایش داده میشود در صورتی که مطلب غیر اخلاقی یا خلاف قوانین کشور مشاهده نمودید لطفا از طریق این صفحه به ما اطلاع دهید
توجه : مالک این سایت و خود این سایت هیچگونه ارتباطی با مطالب جستجو شده از سایت های مختلف ندارد و هیچگونه مسئولیتی را نمیپذیرد تمام مطالب این سایت به صورت خودکار و با استفاده از ربات های جستجوگر مانند گوگل در این سایت درج میشوند
توجه : این سایت در ساماندهی سایت های اینترنتی ثبت شده است و آدرس و مشخصات حاصب آن در آن موجود است
توجه: این سایت یک سایت جستجوگر مطالب است و مطالب به صورت خودکار از وبسایت های فارسی بازنشر میشوند.
توجه: این سایت به صورت اتوماتیک کلمات رکیک و غیر اخلاقی و محصولات غیر مجاز را فیلتر میکند ولی اگر برنامه نتواند آنها را فیلتر کند آنهارا نمایش نمیدهد از این رو از شما پوزش میطلبیم
Joker دستور العمل یک پای بی نقص

اگر شما فکر می کنید که در ظرف غذای خود نمی توانید یک پای خوش مزه داشته باشید، دوباره فکر کنید. ما می توانیم با یک پای لذیذ را با دستور العملی لذت بخش در ظرف غذای خود بیاوریم.
اگر شما فکر می کنید که در ظرف غذای خود نمی توانید یک پای خوش مزه داشته باشید، دوباره فکر کنید. ما می توانیم با یک پای لذیذ را با دستور العملی لذت بخش در ظرف غذای خود بیاوریم. شما می توانید از کدوی تنبل یا دیگر میوه ها برای پر کردن ظرف پای استفاده کنید و از مزه ی این دسر لذت ببرید.

پای گیلاس
از خمیر فیلو به جای خمیر های استاندارد کلوچه پزی که چربی های کمتر دارد استفاده کنید.
توضیحات تکمیلی جهت خمیر فیلو:
خمیر فیلو و موارد مصرف آن
خمیر فیلو در آشپزی و شیرینی پزی خیلی کاربرد دارد. خمیر باقلوا از همین نوعه و همین طور انواع تارت.
مواد لازم جهت تهیه:
آرد 225 گرم
نمک یک دوم قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده 1 عدد
روغن آفتابگردان 2 قاشق سوپخوری
آب ولرم 150 میلی لیتر
طرز تهیه:
آرد و نمک را رد ظرفی الک کرده در مرکز آن گودی ایجاد کنید و تخم مرغ را همراه روغن و آب داخل گودی ریخته مخلوط کنید تا خمیر چسبنده شود.خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده ضربه بزنید تا حالت چسبندگی آن از بین برود.خمیر را روی یک حوله قرا داده و یک کاسه را روی آن برگردانید و به مدت 30 دقیقه استراحت دهید(در محیط گرم)
سپس روی سطح آرد پاشی شده خیلی نازک باز کنید به طوری که کاملاً یکدست و صاف و بدون پارگی باقی بماند
این خمیر را می توان مدت طولانی در فریزر نگهداری کرد و می توان به اندازه ی دلخوه برش زد و بین دو کاغذ روغنی نگهداری نمود..خمیرها را داخل ظرف در دار در فریزر نگهداری کرده و هنگام استفاده دو ساعت قبل از فریزر به یخچال منتقل کنید.
این خمیر برای انواع غذا و اشترودل ها مناسب است
منبع :مجله ی هنر آشپزی شماره ی 49
ارزش غذایی اصلی
سرو برای 10 نفر
کالری 148
چربی نهایی 3 گرم
چربی استاندارد 1 گرم
چربی های اشباع نشده 1 گرم
کلسترول 0 میلی گرم
سدیم 28 میلی گرم
کربو هیدرات 31 گرم
قند نهایی 21 گرم
فیبر 2 گرم
پروتئین 2 گرم
ویتامین A 0%
ویتامین C 2%
کلسیم 2%
آهن 5%
ترکیبات
6 ورقه خمیر منجمد فیلو
3/2 فنجان شکر
4/1 فنجان نشاسته ذرت
4/1 تا 2/1 قاشق سوپ خوری عصاره ی بادام
2/1 – 4 فنجان گیلاس قرمز تازه یا منجمد
4/1 فنجان خلال بادام
1 شکلات تلخ و شیرین
طرز تهیه
1- از قبل فر را روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. یک ظرف 9 اینچی را برای پخت در فر انتخاب کنید. خمیر فیلو را باز کنید. خمیر فیلو را باز کنید، ورقه های خمیر فیلو را روی یک سطح کار قرار دهید. (خمیر های باقی مانده را با پلاستیک بسته بندی کنید تا در معرض هوا قرار نگیردو خشک نشود.) روی خمیر فیلو را با اسپری نانستیک بپوشانید. به آرامی روی ظرف ظرف پای فشار بیاورید، اجازه دهید که خمیر تا لبه ی ظرف پهن شود. دو ورقه دیگر از خمیر فیلو را نیز به همین شکل روی لایه های قبلی قرار دهید. در سراسر فیلو یک خط مورب ایجاد کنید. دوباره روی آن ها را با دو ورقه خمیر فیلوی دیگر بپوشانید تا پای کامل شود.
2- برای مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که روی آن قهوه ای شود بگذارید تا پخته شود. و اجازه دهید خنک شود.
3- در ضمن برای پر کردن روی پای در یک ماهی تابه بزرگ شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و با گیلاس ها آن ها را هم بزنید. آن را با گرمای متوسط بپزید و هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود و حباب بزند و برای 2 دقیقه آن را گرم کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. این مایع سرد شده را روی خمیر های سرد شده فیلو بریزید و روی آن ها را با گیلاس، خلال بادام و شکلات های رنده شده تزیین کنید.
سیمرغ

خمیر دندان روی محل سوختگی نمالیددر حال آشپزی هستید و بسیار باعجله کار می کنید که ناگهان بخار آب دستتان را می سوزاند و یا در اثر تماس با یک تابه داغ دچار سوختگی می شوید. بهترین کار در چنین مواقعی چیست؟حتما شنیده اید که بعضی ها می گویند سریع روی محل سوختگی خمیر دندان بمالید، یا بعضی دیگر معتقدند مالی ... [ادامه مطلب]
تزیین کیک با خمیر مارسیپان حتما ببیند کیک هاش قشنگن.......[IMG][/IMG]تزئین کیک با خمیر مارسیپاندر اکثر مهمانی ها اگر دقت کرده باشید معمولا بیشتر افراد کرم و خامه کیکهای بیرون رو کنار میذارن و چندان تمایلی به خوردنشون نشون نمی دهند.می تونیم با کمی دقت و سلیقه کیکهای کودکانه زیبایی رو با خمیر مارسیپا ... [ادامه مطلب]
© 2014 booof.ir